2019. június 17.


Követett beszélgetés... Vissza a Fórumhoz
» Pippi: RTE Versenyzői Liga Közlemény 2012/1 A versenyzők...


2012. január 14.   Pippi
RTE Versenyzői Liga Közlemény 2012/1

A versenyzők érdeklődésére a következőket tudom elmondani az RTE. Elnökével egyeztetve:-

-Az RTE Bajnokság a közzétett versenynaptára ( amit pár héten belül véglegesít ) alapján 2012-ben is lebonyolítja a Rali-Túra Bajnokságot.

-A RTE Bajnokság kategóriái, és kupái:- A 2011-es kategóriák és kupák, +1 kategória várható ( Az A osztályon belüli új kategória kialakítása folyamatban van).

-Az RTE autók gépkönyveztetésével kapcsolatban az RTE, továbbra is egyeztet az MNASZ-el. Van már rá reális esély, hogy a MNASZ F csoport szabályaiba beleférő, RTE H csoportos, az N-s és az A csoportos autók 2012-ben alap gépkönyveztetés után, egyéb költségek nélkül műszakiztathatóak. Így az új rendszerre 1 év átállási időt kaphatnak a RTE-s autók. A 2013-as gépkönyveztetési szabályokról, az 1 év átállási időre megfelelő tájékoztatást kapunk és adunk a 2012-es szezonban.

-Az RTE. szezonindító 2012-es I. számú Nevezői Közleménye, napokon belül kihirdetésre kerül.

-Az RTE vezetősége, a közel egy évtizedes hagyományai alapján a 2012-es bajnoki szezonra sem emeli licenc díjait. A rendezők is csak maximum 2 ezer forintos nevezési díj emelést realizálnak.

-Az RTE szabályzatai alapjában nem változnak. Az elmúlt években történt módosításokat foglaljuk bele a 2004-es szabályba, az így kiegészített 2012-es szabályzat rövidesen megjelenik.

-Továbbra is a versenyzők véleménye alapján fogjuk a rendezvények értékelését végezni, az elmúlt évek gyakorlata alapján.

Kérdéseiteket küldjétek el az e-mail címemre, amit továbbítani fogok az illetékesek felé.
E-mail cím: novakelod@freemail.hu

Ahogy több információim lesznek az RTE fórumokon közzé teszem.

Jó felkészülést és sok sikeres versenyt kívánok, a magam és az RTE vezetősége nevében.

Üdvözlettel:

Novák Előd
RTE Versenyzői Liga Elnök
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek