2019. június 17.


Követett beszélgetés... Vissza a Fórumhoz
» egyenivelemeny: Köszönöm a választ! Az alábbiak nem magyarázatok,...


2011. augusztus 07.   egyenivelemeny
Köszönöm a választ!
Az alábbiak nem magyarázatok, csupán egy egészséges fórumbeszélgetés tartalmi kellékei.
Értem, hogy gondoltad a sorokat, csak sikerült betámadni minket ezzel, akár szándékos volt, akár nem. Válaszolnék pár sorban néhány dologra, aztán szerintem lezártnak is tekinthetjük a témát, mivel valahol van igazad sportszakmai szempontból, de az most távol áll a dologtól szerintem.
Igen, kiskaput jelent, hiszen van ez a kupa, ki lett írva, be is neveztünk. Tőlünk az teljesen független, hogy hány induló van a kupában, amikor töltöm itthon a nevezési lapot, akkor nem látom, hogy más valaki a nevezési lapjára ír-e BMW H kupa besorolást, vagy sem…ez csak az adminisztratívon derül ki. Sajnos a tények, amiket a teljesítményünkkel kapcsolatban közöltél, igencsak felszínesek. Látszik, hogy csak a versenyek végeredményeit nézted, nem pedig a részeredményeket. Ózdon a 2-es gyorson váltógondunk volt, harmadikban mentünk végig a rajttól a körgyorson. Szervizben össze lett foltozva, végigmentünk óvatosan vele. Szabó Barnát esélytelen lett volna elkapni, de Berekmériéktől pl. jobb időt jöttünk az első gyorson, amíg nem volt gondunk. De gondolom ennyire nem merültél bele a dologba, csak a végeredményt nézted meg. A történet az egész szezonra levetítve sem olyan egyszerű, ahogy az neked átjön az eredményekből. Szendrőn reggeli problémák miatt volt egy kikésésünk és az azért járó büntit meg is kaptuk. Ezek kiderülnek a részeredményekből mind, vagy ha nem is, megkérdezed és elmondom, sportbarátként!
Versenymúlt: pilótám többször előfutott, most jött az ideje egy ’teljes’ szezonnak. És igen, BMW-vel. Sehol sincs leírva, hogy ezt így nem lehet. Erre volt kedv, energia, ötlet, stb…ez lett belőle. Mindenkinek szíve-joga ott indulni és azzal, ahol szeretne, mi ezt tettük.
Bennem nincs szégyenérzet, amikor átveszem a kupát, mert tudom, hogy miért kapom, tudom, hogy én ültem abban az autóban végig a versenyt és ez jó érzés. BMW-vel első verseny Eger volt. Hiba? Az autó amivel most megyünk bérelt szerzemény, és ez volt a legolcsóbb, ezért megyünk vele. Akkor is ezzel mennénk, ha nem írták volna ki a BMW-kupát, mert szeretjük ezt az egészet. Így azonban van egy kis különversenyünk, és ami számunkra a legmeglepőbb, de vezetjük. Mi sem örülünk annak hogy elég kevés embert érint ez a kupa, de mit tudunk tenni? Ha lennénk 10-en lehet, hogy nem így nézne ki a kupa állása, mi is tisztában vagyunk vele. De nem fogunk elnézést kérni emiatt, és minden versenyen egyre jobban tudunk menni.
Apró csipkelődésekbe, hogy vettem a kupákat, stb, most nem térnék ki, mert úgy látom, Te inkább az RTE szabályzatában látod a legnagyobb hibákat, úgyhogy azt javaslom, hogy hívd fel az Ivánt, biztos meghallgatja az építő jellegű kritikádat és reméljük, hogy jövőre egy számodra megfelelő szabályzattal rendelkező futamsorozatban állunk egymással szemben, mint ellenfelek és mint barátok!
Részemről ezt lezártam! Sok sikert a továbbiakban!
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek