2019. oktober 13.
Benik újra gokartban

Minden autósport alapja a gokart. Persze, ez az az elfoglaltság, amely kortól és nemtől függetlenül mindenki számára remek szórakozást jelent és persze jókora adrenalinfröccsöt.

Nem volt tehát meglepő, hogy a háromszoros abszolút ralibajnok Benik Balázs és a kétszeres junior autókrossz Európa-bajnok Szabó Krisztián is azonnal igent mondott, amikor meghívták őket a II. ICE-WATCH Gokart Star Kupára, a G1 Kart Centerbe. Persze, számukra nem vérre ment ez a küzdelem, hiszen volt/van elég lehetőségük megméretni magukat, de szórakoztató volt Bánki Ágnessel vagy például Bús Edinával (mindketten a Lotus-kupa indulói) összemérni a gyorsaságukat. Beniknek főleg, hiszen neki már ez a negyedik, versenyzés nélkül elkezdett éve.

"Remek érzés volt újra versenyezni, még így is, hogy csak gokartban próbálhattam ki magam. Ez már csak azért is jól esett, mert visszahozta a régi élményeket abból az időből, mikor még ez volt a szakágam. Egy szóval nosztalgiáztam egyet, ráadásul ott voltak a Felix Promotion más sportolói is, többek között az autókrosszból ismert Szabó Krisztián, akivel már régóta nem volt alkalmam találkozni és végre beszélgettünk egy nagyot."

A Felix Promotion menedzseriroda által képviselt Benik azt is elárulta: legutóbb februárban ült versenyautóban – egy World Rally Carral autóztatott vendégeket –, s bár bevallja, minden egyes alkalommal elkapja a hév, amikor versenykörülmények között rá lehet lépni a gázpedálra, de azért mostanra már eltelt annyi idő, hogy nincsenek álmatlan éjszakái amiatt, hogy nem versenyez.

Forrás: Felix Promotion

biggy
2012. május 02.

>>>>>>>> Benik Balázs új navigátora Liptai Claudia

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek