2019. szeptember 15.
1-es rajtszámmal

Zágráb környékén folytatódik a 2012-es horvát ralibajnokság, a tavalyihoz hasonlóan Marija Bistrica ad otthont az április utolsó hétvégéjén sorra kerülő második futamnak. Szilágyi Jani és Csányi Botond vezető pozícióból, 1-es rajtszámmal vágnak neki a versenynek és bíznak az eredményes szereplésben.

A sikeres bemelegítő futam után most már teljes pontokért folyik a harc, a 283 km össztávból 81 km-t teljesítenek gyorsasági szakaszként. Három pályán zajlanak a küzdelmek, amelyeket két alkalommal oda, két alkalommal visszafele kell teljesíteni. A helyszínek közül kettő teljesen új, így azok feldolgozása nagyobb figyelmet kíván majd, de ez az ellenfelek számára is igaz. Janiék 12,5 pontot gyűjtve vezetik a bajnokságot, a 9 pontos Pulić és a 7,5 pontos Šebalj előtt.

Szilágyi Jani: Sikeresen vettük az első akadályt és ez egy kis plussz lendületet ad a továbbiakra. Természetesen nem bízzuk el magunkat, hiszen a pontállás nagyon szoros. Múltkor ellenfeleinknek akadtak műszaki problémáik, amiket mostanra bizonyára kiküszöböltek, így szoros versenyre számítok, ahol minden másodpercért meg kell majd küzdeni. Száraz, meleg időt jósolnak a hétvégére, így a gumikkal is ennek megfelelően készülünk, de persze a hegyek között bármi előfordulhat. A verseny előtt szeretnénk egy kis tesztet beiktatni bemelegítés képpen, de egyébként az autó is készen áll a bevetésre. Botond nagyon jól teljesített a múltkor a számára ismeretlen környezetben, ami mindenképpen bíztató a továbbiakra nézve.

Csányi Botond: Furcsa lesz elsőnek rajtolni, megérkezni a gyűjtőbe, elsőnek kimenni a szervizből. Nagyon oda kell majd figyelni, mert most nem tudunk a többiekhez viszonyítani. Elsőként megyünk a gyorsaságikon, így csak utólag fogjuk megtudni az ellenfelek időeredményeit. Az autót tökéletesen felkészítették, Veszprémben lesz még vele egy rövid teszt. Mivel ezt a versenyt is egy napba zsúfolták be, így elég szoros lesz az időbeosztás. A gyorsaságik számomra teljesen újak, Jani is csak az egyiket ismeri. Mindenesetre remélem a lehető legjobb eredménnyel fogjuk zárni ezt a futamot is.

Köszönet támogatóinknak: Corwell, AVIA, BIG POWER, BOHU s.r.o., Bökény Patika, Diamond Contact Kft., Gerdenics Közmű,- Út és Mélyépítés, Hosszú és Tsa. Kft., IMC s.r.o., L.K.Quality, PHARMA-NAME s.r.o., PLC LOGICALS s.r.o., TŐZSÉR-MED Kft., Transdanubio'96 Kft.

Forrás: AK Delta Sport

biggy

2012. április 26.

>>>>>>>> Évadnyitó, győzelemmel!

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek