2019. oktober 13.
Tatabányán hangolunk

Kovács Antal – Istovics Gergő, Mitsubishi Lancer Evo VI

Habár az Országos Rally Bajnokság nyitófutama elmaradt, a Maricsek Racing Team somogyi versenyzőpárosa így sem tölti semmittevéssel a hétköznapokat. Kovács Antal és Istovics Gergő az április 21-22-ei Tatabánya Rally-n fog ismét rajthoz állni.

A Rali Túra Bajnokság első futamára Tatabánya és környékén kerül majd sor. Az össztáv 244 kilométer, melyet 3 különböző hosszúságban, 7 szakaszra osztottak fel. A túrások mezőnye mellett ORB versenyzők, valamint meghívásos alapon historic bajnokságban induló pilóták is indulnak majd a megmérettetésen.

Kovács Antal: A márciusi orfűi rallysprint futam után bizakodva nézünk a jövőbe. Az autó nagyon jól muzsikál, már csak össze kell szoknunk egy kicsit, finomítanunk kell a beállításokon. A tatabányai RTE verseny jó alkalmat fog szolgáltatni erre. Az előrejelzések szerint most sem lesz esőmentes a hétvégénk, így ismét lehetőségünk lesz arra, hogy a gumikat is próbára tegyük. Orfűn csak 70%-os erőbedobással teljesítettük a szakaszokat, de most folyamatosan szeretnénk gyorsulni, s minél többet ki akarunk hozni a Mitsubishiből.

Istovics Gergő: Nem csak az autó, de az azt felkészítő csapat is professzionális. Ahhoz képest, hogy most indulunk először a Maricsek Racing Team színeiben, rögtön egy hullámhosszra kerültünk a szervizesekkel, a csapat többi tagjával, már egy szóból is kitaláljuk a másik gondolatait. Habár az Eger Rally elmaradása, és a magyar első osztályú bajnokság körüli bonyodalmak miatt nagyon szomorúak vagyunk, reménykedünk egy szebb jövőben. Mi azért nem adjuk fel, teljes erőbedobással készülünk a szezonnyitó Bükfürdő Rallyra, s addig is szeretnénk minél több tesztlehetőséget kihasználni.

Forrás: Maricsek Team

biggy

2012. április 20.

>>>>>>>> Orfűn támadnak a somogyi betyárok

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek