2019. oktober 13.
Kihoztuk a legtöbbet magunkból

San Remo – Historic Európa Bajnokság

Március 30-31-én az Olaszországi San Remo városában nem lehetett úgy végig menni az utcán, hogy ne menjen el az ember mellett egy-egy Porsche, Lancia vagy esetleg egy Ford. A város ilyenkor nem egy tengerparti, nyugodt nyaraló hely képét tükrözi, mert nagyon sok néző, rajongó lepi el a környéket. A Historic Európa bajnokság futamán közel 100 nevező között több mint 40 Porsche volt, és köztük volt Kövesdán Andris és Kerekes „Joti” József páros is. A mezőny péntek este közvetlen tengerpart melletti rajton megkezdte a 148 km-es versenytávot. Aznap még 7 gyorsasági szakaszt teljesítettek és Európa bajnoki értékelésben 4. helyen zártak.

András: - Nagyon jó lett az autó. Spanyolországhoz képest sokat javult, a futómű várakozáson felüli. Finoman irányítható, ezekre a kanyargós pályákra tökéletes. Pénteken azt az eredményt hoztuk, amire vártunk. Voltak hibáink, még mindig használt gumikkal tudunk csak menni, így véleményem szerint a legtöbbet kihoztuk magunkból.

Szombat reggelre a lendület megmaradt és a több mint 1000 méteres magasságokban lévő pályákon a Porsche gond nélkül ment végig a napi kiírt 4 szakaszon.

- A mai gyorsasági szakaszok hosszúak és technikásak voltak. 15 és 30 km közöttiek. Az utolsó például 31km volt. Nagyon jó érzés volt ezeken pályákon menni, mert ez egy legendás volt Vb futam pályái, a Historic Eb-n sehol sincs ilyen kemény mezőny, talán a finn versenyen egyedül. Óriási hangulat, rengeteg ember. Sok versenyző érdeklődött nálam a Mecsek Rally iránt, bíztattam őket, hogy jöjjenek.– mondta el Joti.

Végeredmény tekintve az Európa bajnoki értékelésben abszolút 4., és kategória 3. hellyel zártak a fiúk, ami ebben a mezőnyben fantasztikus teljesítménynek számít. 3 hét múlva a Cseh országi Vltava rallyn bizonyíthat Kövesdán – Kerekes páros a Porsche 911-el.

Forrás: Team Felián Historic

biggy

2012. április 02.

>>>>>>>> Rajtra kész a Porsche 911

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek