2019. oktober 13.
Menya az Ír Ralin folytatja az IRC-szereplést

Krózser Menyhért–Papp György
MHH Rally Team, Honda Civic R3

Az IRC-sorozat harmadik állomásán, az Ír Ralin folytatja IRC-szereplését Krózser Menyhért és Papp György. Az MHH Rally Team versenyzőpárosának eltökélt szándéka, hogy az április 6-7-e között megrendezésre kerülő legendás „Circuit of Ireland” futamon megszerezze idei első pontjait az IRC kétkerékhajtású kupájában. Újdonság a csapat életében, hogy autót váltottak, de márkát nem. Továbbra is R3-as Honda Civic-kel állnak rajthoz és továbbra is élvezik a Honda Motorsport támogatását.

„Az Azori-szigetek után nagyon közel volt az IRC második futama, a Kanári-szigetek Rali, ezért azt a versenyt kihagytuk és inkább a harmadik futamra, az Ír Ralira koncentrálunk” – mondta Krózser Menyhért, aki a 13 futamos bajnokságból nyolc versenyt tervez az idén.

Az Ír Rali vagy eredeti nevén a Circuit of Ireland kevésbé ismert, de nagy múltú verseny, amelyet 1931-ben rendeztek meg először. Az IRC sorozatban azonban új helyszínnek számít.

„Szerintem minden versenynek megvan a maga nehézsége az IRC-n, ezért egyiket sem szabad lebecsülni. Az Ír Rali pályái keskeny, olykor egysávos utakon zajlanak, amelynek az egyik különlegessége a nagysebességű bukkanók. Nagyon pörgős verseny lesz, hiszen szerdán fakultatív adminisztratív átvétellel kezdünk, csütörtökön lesz a pályabejárás és a shake down, pénteken és szombaton pedig maga a verseny. Van olyan pálya, amelynek a tréningezésére mindössze egy órát ad a rendező.”

„Nagyon nagy kihívás számunkra ez a verseny, de azt gondolom, hogy ha sikerül a pályákat feldolgoznunk és az autót beállítanunk, akkor meglesz az esélyünk a jó szereplésre. Nehéz az eredményre előre tippelni, de nagyon szeretnénk, hogy ha a harmadik versenytők fogva a mi nevünk mellett is szerepelne pontszám a kétkerékhajtású kupában, mert elég rossz érzés így pont nélkül állni.”

Az Ír Ralin új autóval, Hering Gyula, IRC-futamokon már jól ismert R3-as Honda Civic-jével áll rajtoz a csapat.

„Egy másik Hondával folytatjuk a versenyzést, de nagyon fontos, hogy továbbra is elkötelezettek vagyunk a Honda márka felé. Nagyon sok segítséget és támogatást kapunk a Honda Motorsporttól, amely elengedhetetlenül szükséges a jó szerepléshez.”

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek

Forrás: MHH Rallye Team

biggy

2012. március 29.

>>>>>>>> Dobogós helyezés úszott el

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek