2019. oktober 13.
Friciék tavaszköszöntő autózással melegítenek

Turán Frigyes és navigátora Zsiros Gábor egész napos programmal rázódtak bele az idei szezonba

A Turán Motorsport rallynapjának helyszíne a Miskolctól 35 kilométerre északnyugatra, Ózdtól pedig 15 kilométerre keletre található csöndes kis község, Királd környéke volt. Aszfalt, meredek és éles kanyarok... igazán tökéletes gyakorlóterep a világbajnokságon edződött páros számára.

„Jó volt újra együtt autózni. Ilyenkor érezzük a legjobban, hogy igazából milyen hosszú volt a tél. A Szilveszter Rallye-n elbúcsúztattuk az óévet, és azóta majdnem négy hónap eltelt rally nélkül. De hamarosan végre kezdődik a szezon, május elején indulunk a Bükfürdő Rallye-n, és addigra megérkezik a Ford Fiesta is. Abban reménykedünk, hogy talán az Eger Rallye is visszatér egy új időpontban, mert nagyon szeretjük azokat a pályákat. A mai nap ideálisan telt, nagyszerű érzés volt újra felvenni a tempót, és azt hiszem a vendégeink is élvezték. Nagyon jól sikerült a teszt, úgy érzem bátran nekivághatunk a bajnokságnak.“ – mondta Turán Frici.

„Testben és lélekben is készülünk az Országos Rallye Bajnokságra, nagyon várjuk már a versenyeket. A hazai állomások különösen hangulatosak szoktak lenni, meg van a saját atmoszférájuk, ami nagyon szerethetővé teszi a pályákat. A mostani teszten minden rendben volt, elég jó tempóban autóztunk, úgyhogy nagy meccsekre számítunk majd az élmezőnnyel.“ –tette hozzá Zsiros Gabi. Az Magyar Országos Rallye Bajnokság május 11-én kezdődő első állomásán, a Bükfürdő Rallye-n garantáltan ott lesz a Turán Motorsport csapata, és a Ford Fiestával megcélozzák a legelőkelőbb helyet a dobogón.

Köszönjük a Támogatóinknak!

Forrás: Turán Motorsport

biggy

2012. március 28.

>>>>>>>> Turán Frigyes végre ismét hazai mezőnyben

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek