2019. oktober 13.
Tomi kocsit hajt! Mentőkocsit...

Turi Tomi a koreai gengszter-soförködés után most rohamkocsit vezet majd kedden Miskolc-tapolcán. Mindenkit szeretettel várnak!

Turi Tomi Miskolcon gyermekmentő vezetésből ad ízelítőt! A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat tisztelettel meghívja az alapítványunk javára rendezett jótékonysági árverésen elkelt versenyoverál ünnepélyes átadására. A bajnoki ruháját felajánló Turi Tamás rallye pilóta egyúttal ízelítőt ad vezetési tudásából a versenyautókhoz sokban hasonlító műszaki paraméterekkel rendelkező miskolci gyermek-mentőorvosi kocsinkon.

Időpont: 2009. július 7. kedd, 11:00 óra - Helyszín: Miskolctapolca, a régi strand parkolója

Rendezvényünk nem titkolt célja a tavaly október óta már bizonyított és jól működő vidéki gyermek-MOK népszerűsítése, mivel szándékaink szerint további helyszíneken - idén elsőként Debrecenben - szeretnénk hasonló, speciálisan felszerelt és magas szintű ellátás nyújtására képes gyorsbeavatkozó mentőegységet indítani.

Csörlő, vonóhorog, négykerék meghajtás - mindennel fel van szerelve a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat miskolci gyermek-mentőorvosi kocsija, amely természetesen komplett mentéstechnikai eszközparkkal is rendelkezik: tartalmaz többek között újraélesztéshez szükséges felszerelést, defibrillátor-monitor rendszert, számítógép vezérelte lélegeztetőgépet és speciális égési kötszereket is. A jármű csapata szinte bárhol képes felállítani egy kis "mobil intenzív osztályt" és a gyermekeket a legmagasabb szintű ellátásban részesíteni. A különleges terepjáróra azért van szükség, mert ez az első speciális gyorsbeavatkozó egység, amely vidéken menthet gyermekeket. A Ford Ranger 2,5TDi típusú autót menettulajdonságai alkalmassá teszik minden nehéz terepre, így könnyedén bevethető akár a hegyvidék erdei útjain, akár szántóföldeken vagy a tanyavilág sártengerében.

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat gyermek-rohamkocsijai már 1999 óta sikeresen működnek: az Országos Mentőszolgálat kötelékében több mint húszezer bevetésen vettek részt, és több ezer életveszélyes állapotú kisgyermeket mentettek meg. A tíz év alatt felhalmozott tapasztalatoknak köszönhetően az alapítvány páratlan szaktudással bír a gyermeksürgősségi mentőellátás terén, és ez a szaktudás immár nem korlátozódik többé a fővárosra, hanem eljuthat vidékre is, elsőként az észak-magyarországi régióba.

Ebben volt nagy segítségünkre Turi Tamás, amikor felajánlotta segítségét. A Vatera aukcióján befolyt bevételt is - szándékainak megfelelően - a vidéki gyermekmentés fejlesztésére kívánjuk fordítani. Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat

Forrás: Turi Fan Club

biggy

2009. július 07.


...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek