2018. december 16.


Riport az N csoport bajnokával


Az FIA döntése után megkérdeztük az N csoport újdonsült bajnokát is.

Hogy érzed magad bajnokként ?
Köszönöm jól! Bár meg kell mondjam, végig bíztam benne , hogy ez lesz az eredmény!
Így utólag visszatekintve, hogy értékeled 2001. évi szezont?
Nagyon nagy küzdelemben sikerült kivívnunk a bajnoki címet. Nagyon erős volt a mezőny az N csoportban, komoly küzdelem, csata zajlott, versenyről versenyre kellett bizonyítani annak, aki győzni akart. Nekünk sikerült csupa olyan versenyt nyernünk, ahol minden ellenfelünk célba ért! Sajnos sokan nem hajlandóak – a mai napig -.a sikeres eredményeket elismerni, és úgy gondolják, csak turpisságok árán lehet így szerepelni!
Mi a véleményed az „óvosdi – fellebbezősdi”-ről?
Sajnos vannak versenyzők, akik nem hajlandóak tudomásul venni, hogy a szabályokat nem csak másoknak kell betartani! Egyfolytában – egész idény alatt – azt igyekeztek bizonyítani, hogy csak úgy jó, ahogy ők gondolják és csinálják !
A szomorú az, hogy amikor másodszor (!) bizonyosodik be az év folyamán, hogy ez nem így van, akkor sem beismerés és mély hallgatás a vége, hanem továbbra is a felelősség elhárítása a reakciójuk.
Természetesen óvni mindenkinek joga van – ha kételyek merülnek fel – a baj csak az, hogy a 2001 -es szezonban ez már lejáratási kampánnyá fajult.
Mi lesz idén? WRC – ről szóló hangokat hallani felőletek. Mi az igazság?
Valóban szeretnénk WRC-be ülni, de csak akkor, ha egy ütőképes autóról van szó, és meg is tudjuk fizetni ! Annak nincs értelme, hogy egy „rossz” WRC-be ülve csak 5-6. helyeket elérve tudjunk autózni, akkor inkább marad a már megszokott autónk!
Egy olyan kérdésem lenne, amit Tagai Tominak is feltettem. Kíváncsi lennék a Te véleményedre is. Mi lesz, ha mindkettőtöknek marad az N csoport? A múlt évihez hasonló- nem éppen jó – hangulatra számíthatunk?
Nehéz tárgyilagosnak lenni! Ez az egész nem tett jót a hangulatnak és ezen keresztül az egész sportágnak sem! Jó lenne, ha nem a viszályoktól lenne hangos a magyar rally!
Az igazság viszont az – legalább is úgy érzem – hogy a háttérben olyan mérvű indulatok feszülnek egymásnak, hogy akár még az is benne van a levegőben, hogy a 2002. évi bajnokság még feszültebb és indulatosabb lesz!

>>>>>>>> FIA döntés Tagaiék ügyében
© 1997-2011 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.


Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek