2018. december 16.


Az utolsó gyors céljábanAz alábbi szösszenetek a Borsod Rally utolsó gyorsának céljában készültek, ahol sokan várták a reménybeli bajnokot. Asi be is váltotta a sokak által hozzá fűzött reményeket, és bajnokként gördült be a stopba.


- Hogy érzed most magad?

- Nagyon örülök. Azt gondolom, hogy az egész csapat örül, és mi is nagyon örülünk, erre várunk egész év eleje óta.

- Sima ügy volt?

- Így könnyű volt, hogy a többieknek gondjaik voltak meg hibázgattak. Azt gondolom, hogy sietni kellett volna, ha nyerni akarunk, de nekünk a 2. hely is jó lett volna.

- Mennyire mentél biztonságit ezen a versenyen emiatt, illetve itt az utolsó gyorson?

- Azt gondolom, hogy végig azt mentem, de az utolsó körben meg már annyira, hogy az elmondhatatlan.

Nem szabad megfeledkezni a bajnok páros jobb1-ről, a navigációról sem. Pikó Zsuzsit is kérdeztem:

- Hogy érzed magad bajnokként a célban?

- Még nem nagyon fogtam fel, egyelőre örülök hogy végigértünk a versenyen; nem éreztem igazából, hogy mi lesz a vége. Most kezdek feloldódni, és akkor még nagyobb lesz az öröm.

- Nagyobb volt a nyomás rajtad?

- Nagyobb; főleg az utolsó 3 gyorson, és különösen a legutolsó gyorson. Pont előtte nyilatkoztam, hogy ez nagyon sokszor változhat az utolsó körben, és itt is sok meglepetés érte a mezőnyt. Majd lassan felfogom :)

A Kakuszi testvérek is sikeres versennyel a hátuk mögött érkeztek ide, és ekkor még nem tudták, végülis hányadik helyen végeztek, csak azt, hogy a dobogón van helyük.

- Hogy érzed magad most már túl a gyorsaságikon? - kérdeztem a pilótát

- Nagyon jól, főleg úgy hogy talán a 2. helyet sikerült tartani, de ha nem, akkor is harmadikok vagyunk. Nem gondoltam volna, hogy az ellenfelek nem bírják cérnával. Janikát sajnálom, mert műszaki hiba miatt nem bírt elrajtolni az utolsó kör 1. gyorsaságiján, úgyhogy peches volt. Én a verseny előtt azt mondtam, hogy ha a 6-ba beférünk, akkor nagyon jók vagyunk.

- Azt hiszem ezt túlteljesítettétek :o) Élvezed az autót?

- Nagyon. A végén azért kellett sietni… Nem nagyon szeretek én a végén hajrázni, óvatosan jöttünk. Az utolsó körben már nem is húzogattam a kéziféket, nehogy megforogjunk. :o) Próbáltuk behozni a gépet épségben: keze-lába nem sérült, úgyhogy nagyon jó volt.

Természetesen igyekszem másokat is megszólaltatni... Tehát folyt. Köv. :o)
© 1997-2011 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.


Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek