2018. december 14.


Közönségdíj átadás
Sziasztok!

Mint arról már bizonyára sokan tudtok, idén immáron ÖTÖDIK alkalommal került megrendezésre a rally.hu közönségszavazás, mely a hétvégén lezárult. Most már csak az összesítés, és végül a díjátadás van hátra az 5. rally.hu közönségdíj menetrendjéből. Reményeink szerint a lehetőséget ki is használtátok, és szavazatotok útján hangot adtatok véleményeteknek.


A kedvenceitek a tavalyi bulin

Ahogy az már lenni szokott, ez alkalommal is egy hangulatos közönségtalálkozó keretében adjuk majd át a díjakat az általatok legjobbnak, "legkedvencebbnek" ítélt versenyzőknek, versenyrendezőknek, és autómárkák képviselőjének. Erre most szombaton, azaz 2004. december 18-án 18 órai kezdettel kerül sor Domonyvölgyben, a Lázár Lovastanyán. A helyszín megközelíthető autóval a 3-as úton Budapestről Gödöllőn át a Domonyvölgy táblánál balra fordulva, avagy a csak ezen alkalomból indított külön busz járattal, amely az Örs vezér térről, az Árkád mellől a Kerepesi útról indul majd. (Az első busz ½ 6 –kor, ezt követően pedig negyed – félóránként, igény szerint.) A belépődíj 2.000,-, amely e busz lehetőségén túl a welcome drinket őrzött zárt parkolót és a svéd asztalos vacsorát is magában foglalja, valamint tombolaszelvény is egyúttal, mellyel értékes és érdekes rally-s és egyéb nyereményekre tehetnek szert a szerencsések.

Terveink szerint a díjak átadása mellett ezalkalommal is szeretnénk egy tombola keretén belül lehetőséget adni a rally sport szurkolóinak, hogy hozzájuthassanak a versenyzők által felajánlott ereklyékhez, és egyéb hasznos, vagy éppen kellőképpen haszontalan, ám mégis kedves ajándékhoz. És persze idén sem maradhat el a versenyzők faggatása, kikérdezése a jövő évi tervekről, illetve a 2004-es történésekről, élményekről, kalandokról.
Tehát szeretettel várunk Benneteket a díjkiosztón!

De persze nem ússzátok meg ennyivel! Segítségeteket kérném. Tudjátok, nem tudjuk minden versenyző elérhetőségét, nem tudunk mindenkit személyesen meginvitálni kis rendezvényünkre. Viszont kihagyni sem szeretnénk senkit. Ezért azt kérem, segítsetek "terjeszteni az igét"! Aki hallja, adja át: szeretettel várjuk a versenyzőket, hiszen nélkülük valahogy nem lenne az igazi egy rally.hu közönségtalálkozó :o)

Reméljük, mindnyájan szavaztatok, és mindenki kíváncsian várja a végeredményt, azt, hogy a 2004. esztendőben kik lettek a szurkolók kedvencei!

Gyertek el, és érezzétek jól magatokat! Aki már volt az tudja miről nem szabad lemaradni, aki még nem volt, az pedig nézze meg a tavalyi buli képeit!

Találkozunk december 18-án szombaton!

>>>>>>>> rally.hu díjkiosztó by 206WRC
>>>>>>>> rally.hu díjkiosztó képei 2003
© 1997-2011 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.


Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek