2018. december 16.


Ismét közönségdíj... immáron az 5. !
Egy igen izgalmas, mozgalmas, fordulatokkal teli szezon végére ért az MNASZ Országos Rally Bajnoksága. A futamok igen változatos eredményeket hoztak, sok helyütt meglepetésekkel. A pálya szélén állva – vagy éppen valami kegyetlen okból kifolyólag távolmaradásra kárhoztatva, de az eseményeket a Neten fürkészve – ki-ki megtalálhatta a számára legszimpatikusabb versenyzőket. Lehet, hogy volt, aki az eredmények alapján ítélt, mások a szimpatikus (vagy épp antipatikus) nyilatkozatok alapján, esetleg egy-egy jól előadott kanyarvétel alapján, de bizonyára mindenkinek voltak idén is kedvencei. Mint az elmúlt négy évben, idén is ezekre a kedvencekre vagyunk kíváncsiak. Arról kérdezünk Titeket, az egyes kategóriákban ki volt a kedvenc pilótátok, navigátorotok.

Az idei az ötödik közönségszavazás, melyet természetesen az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő díjkiosztó követ majd, melyet még ezévben, egészen pontosan december 18-án rendezünk majd meg. Erről a későbbiek folyamán még informálunk Benneteket. Addig is kérünk, szavazzatok minél többen, hogy igazán a többség véleményét tükrözhesse majd az értékelés, az arra legérdemesebbek, a legkedvencebbek vehessék majd át jól megérdemelt közönségdíjaikat.

Szavazataitokat elküldhetitek postán is a 1580 Budapest, Pf 150. "Rally.hu" jeligére az itt letöltöthető szórólapon, de ha tehetitek – a gyorsabb feldolgozás érdekében – kérjük, küldjétek inkább on-line. A postai úton beküldött szavazatokat november 30-ig várjuk, míg az on-line szavazatokat december 10-ig adhatjátok le.

Persze ezúttal sem csak azért érdemes szavazni, hogy a Te véleményed is tükrözze a végeredmény. Ahogy azt tettük már korábban, idén is rally-s ajándékokat sorsolunk ki azok között, akik partnereink lesznek a játékban, szavazataikkal segítik a végeremény kialakulását. Ennek érdekében azt kérjük, töltsétek ki az adataitokat kérő rubrikát is!

Várjuk szavazataitokat >>>


>>>>>>>> Átadtuk a rally.hu közönség díjait
>>>>>>>> Közönségszavazás 2003
© 1997-2011 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.


Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek