2018. december 10.


A cél változatlan


Ifjabb Tóth János immár hatszoros magyar bajnokként, de töretlen lelkesedéssel vág neki az új idénynek hűséges navigátorával, Tóth Imrével és az elmaradhatatlan Peugeot 206 WRC-vel, amely az utóbbi három idényben legyőzhetetlennek bizonyult.

A páros ugyanúgy készült a szezonra, ahogyan a korábbi években mindig és a cél is ugyanaz: megvédeni a magyar bajnoki címet. És elképzelhető, hogy ez nem megy majd olyan könnyen, mint a korábbi években, hiszen az ellenfelek közül jó néhányan világbajnoki futamokon "melegítettek" az idényre.

Ifjabb Tóth János (pilóta): - Ugyanúgy készültem, mint az eddigi összes szezonomra, a téli szünetben a fizikai edzéseket kellett egy kicsikét előtérbe helyezni, no meg a havon történő autózást. A hónap utolsó hétvégéjén esedékes bajnoki nyitány előtt egy héttel elkezdjük tréningezni a pályákat, és előtte lesz egy aszfalttesztünk, amire azért van szükség, mert legutóbb októberben, a Mecsek-ralin ültünk versenykörülmények között a Peugeot-ban.

Az idény a Salgó-ralival kezdődik, amely elém az igazi erdei gyorsasági szakaszok képét idézi: Mátraalmást, Szuhát, Szorospatakot, Kazárt és Zagyvarónát, ám az említett pályák közül csak az utóbbi szerepel a programban. Ehhez jön még, hogy a verseny mindössze egynapos, így nincs túl sok lehetőség a hibák kijavítására. Ez bizonyos szempontból jó is, mert legalább hordoz magában izgalmakat.

Tóth Imre (navigátor): - A Schmidt Racingtől minden alkalommal maximálisan felkészített autót kapunk, emellett bízunk a Michelin-gumikban, amelyekben a hosszú évek alatt egyszer sem csalódtunk és persze a Peugeot 206 WRC-ben, amely nemcsak itthon, de a nemzetközi porondon is kimagaslóan teljesít. A támogatóink számára a magyar bajnoki futamokon való indulás az elsődlegesen fontos. Az eredményeinktől függ, hogy lesz-e lehetőségünk szerepelni egy világbajnoki futamon. Ez utóbbi navigátor szempontból is hatalmas kihívást jelentene, de mivel én még sohasem próbáltam, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet. Egyelőre azonban a Salgó-ralira kell összpontosítanunk, amely navigátor-szempontból talán amiatt lesz különösen érdekes, mert sötétben is tartanak gyorsasági szakaszt.

Rolf Schmidt (a szervizcsapat főnöke): - Hogy milyen újdonságok vannak a kocsin - A színe persze más, ettől az évtől kezdve hátul piros, aztán változott a gátló és új középső differenciálművet kapott a 206 WRC. Ez utóbbi azért lényeges, mert így murván még jobb lesz az autó és aszfalton is javul valamelyest a stabilitása. Érdekes szezonnak nézünk elébe, hiszen az autó az idén nem megy az osztrák bajnokságban, viszont indul az Új-Zéland-ralin, úgyhogy az első két magyar verseny között lesz dolgunk bőven. Utána azonban talán egy kicsit nyugodtabb lesz az életünk, még jobban tudunk majd koncentrálni a magyar versenyekre.

Az ifj. Tóth János, Tóth Imre alkotta BOMBA Rallye Team a már eddig is jól bevált Peugeot 2O6 WRC-vel áll 2oo3-ban is a magyar közönség színe elé.
Egyetlen nagy változás jelzi majd, hogy elkezdődött a következő évad, mégpedig, hogy új ruhába öltözött a 2o6 WRC és a versenyzők ruháján is feltűnik egy új támogató neve.
Bár a formában és a színekben gyökeres változás nem történt, az új támogató az Arany Ászok alkoholmentes sörének logója mégis meghatározóan és látványosan befolyásolják a versenyautó külső megjelenését.

A korábbi főtámogatók úgy, mint a BOMBA, a TOTAL, a Peugeot, valamint a Michelin, az IHG Trompf, az ICI Autócolor, a Westel 2oo3-ban is bizalmukról biztosítják a Bomba Rallye Team-et és remélik, hogy ifj. Tóth Jánosnak és navigátorának Tóth Imrének ebben az évben is sikerül megőriznie a magyar bajnoki címet.
A bajnokság minden bizonnyal kiélezett lesz idén is, de a versenyeken segítségükre lesz a nyugodt háttér, amelyet Rolf Schmidt és szerviz csapata, illetve a támogatók biztosítanak a versenyzők számára.

Arany Ászok alkoholmentes: a bajnok támogatásával száll be a rallye-ba

Az ifj. Tóth János - Tóth Imre páros kiemelt szponzora lett az Arany Ászok alkoholmentes sör. A Dreher Sörgyárak Rt. márkája ezzel a lépéssel száll be hazánk egyik legnépszerűbb sportágának támogatásába. A hatszoros magyar bajnok, Janika támogatása az első momentuma az Arany Ászok alkoholmentes sör új „kampányának”, amellyel szeretne még nagyobb szeletet megszerezni az alkoholmentes sörök piacán.

Újabb „színfolttal” gazdagodik a magyar rallye bajnokcsapatának Peugeot 206 WRC-je. Az ifj. Tóth – Tóth páros autóján az idei versenysorozatban már az Arany Ászok alkoholmentes sör logója is feltűnik. A márka a bajnokcsapat kiemelt támogatójaként jelenik meg először az autóversenyzésben, a rallye világában, amely az egyik legnagyobb nézőközönséget vonzó sportág hazánkban. - Támogatásunkkal szeretnénk elérni, hogy a korábbinál még biztosabb anyagi alapot teremtsünk a magyar rallye egyik legeredményesebb versenyzőpárosának felkészüléséhez és további sikereihez.
Janikáék szponzorálása ugyanakkor segítséget nyújt számunkra is, hiszen ezzel az Arany Ászok alkoholmentes változata az eddigieknél erőteljesebb megjelenési lehetőséget kap – nyilatkozta Bakos Ibolya, a Dreher Sörgyárak Rt. marketingvezetője. - Szponzori terveink hosszú távra szólnak, szeretnénk megadni az ifj. Tóth – Tóth párosnak mindazt a támogatást, amivel továbbra is a csúcson maradhatnak a magyar WRC-k versenyében. Reméljük, hogy a jövőben közösen ünnepelhetjük majd az újabb bajnoki címüket.

Az Arany Ászok alkoholmentes sört 2000 tavaszán dobta piacra a Dreher Sörgyárak Rt, amely komoly sikert hozott. Ugyanis jelentősebb marketingtámogatás nélkül is kedvező értékesítési eredményeket ért el, s a kereskedők szavazati alapján díjat kapott az „Év termékbevezetése” versenyén. - Ezek a sikerek arra ösztönöztek bennünket, hogy érdemes jelentősebb marketingtámogatást biztosítani az Arany Ászok alkoholmentes sörnek.

A feltűnőbb és erőteljesebb megjelenéssel ugyanis ez a márkánk nagyobb részt hasíthat ki a növekvő hazai alkoholmentes sör piacából – emelte ki a marketingvezető. Hozzátette, nemcsak a Peugeot WRC oldalán, hanem a sajtóban és a televízióban is feltűnik majd a márka reklámkampánya.
Az alkoholmentes Arany Ászok tükrös tisztaságú, aranysárga színű sör, amit enyhén malátás illat és íz, valamint finom keserűség jellemez. Alkoholtartalma 0,5 százalékos, ami annyira minimális, hogy ezt a sört azok is ihatják, akik bármely ok miatt nem fogyaszthatnak alkoholt. Vagyis bárki élvezheti üdítő, frissítő hatását, és a sör kellemes ízét anélkül, hogy az alkohol hatásaival számolnia kellene. Az Arany Ászok alkoholmentes sör továbbra is ígéretes fejlődési lehetőséggel rendelkezik, minősége – akárcsak az „eredeti” Arany Ászoké - vetekszik a prémium sörök minőségével, ára ehhez képest azonban roppant kedvező.

- Két siker csapat kötött megállapodást: Janika hatszoros bajnoki címe önmagáért beszél, az Arany Ászok – az alkoholmentes változattal együtt - pedig már évek óta az egyik legdinamikusabban fejlődő sörmárka a hazai piacon. Úgy érezzük, a szponzori szerződéssel mindkét csapat még jobb eredményeket érhet el – mondta végül Bakos Ibolya.

Forrás: Bomba Rallye Team


>>>>>>>> Új színek a 206WRC-n
© 1997-2011 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.


Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek