2018. december 14.


Mi is díjat kaptunk


A közönségdíj átadásakor lapunk is díjat kapott. Dudás KOKO Gyulától az RSB új vezetőjétől vehettük át a megtisztelő díjat.

A közönségdíj átadásakor lapunk is díjat kapott. Dudás KOKO Gyula, az RSB vezetője meglepett minket, amikoris a rally sportban, a rally sportért végzett munkálkodásunkért átvehettük „A RALLYSPORTÉRT 2002” emlékplakettet.

Munkálkodásunk és a közönségdíj "intézményének" másik megtisztelő elismerése volt a szakvezetés részéről, hogy anyagilag is támogatta a közönségdíj átadás megrendezését, melyet ezúton is köszönünk.

Sokat dolgoztunk a lapon, mire elérte azt a színvonalat, amit nap mint nap tapasztalhattok. Visszajelzéseitekből az tűnik ki, értékelitek, elismeritek munkánkat. Mégis, azt hiszem, ez a díj nem csak a lapnak, de népes olvasótáborának is szól. Hiszen a sikert közösen értük el, a közönségdíj és a Kékszalagosdi is összefogásunk eredménye, a rally.hu olvasói hívták életre mindkettőt. Persze, aztán fenntartani és működtetni nem kis munka volt… de meg lett az eredménye. Mára már nagyon sokan ismerik és tekintik követendő példának a Kékszalag viselkedési normáit, a versenyzők számára is kedves, kellemes élmény a közönség szeretetének alkalmasint egy-egy kupában vagy oklevélben történő megnyilvánulása, most pedig a sportág szakmai vezetése is elismerte munkálkodásunkat.

A magunk részéről továbbra is mindent megteszünk, hogy objektív és tárgyilagos riportjainkkal, és reményeink szerint minőségi és sokrétű képanyagainkkal hozzájárulhassunk e sport további népszerűsítéséhez, közvetíthessük az információkat, és nem utolsó sorban szórakoztassunk Benneteket. Reméljük, hogy munkálkodásunk eredményeként egy színvonalas, nevéhez is méltó lapot tudunk elétek és az egész rally-s társadalom elé tárni.

Kérünk Benneteket, segítsetek megfelelni e díj kapcsán lapunk felé irányuló elvárásoknak. Segítsetek abban, hogy a rally.hu végre mindenki, a még kétkedők szemében és értékrendjében is a méltó helyre kerülhessen. Ha a Fórumot mindnyájan „rendeltetésszerűen” használjuk, és az esetlegesen eltérő, néha homlokegyenest ellentétes véleményeinknek a kultúrált viselkedési normák és a Netikett írott és íratlan előírásait betartva adunk hangot, elértük célunkat, és méltóak lehetünk a rally.hu névhez. Előre is köszönjük segítségeteket!

rally.hu szerkesztői


>>>>>>>> Kiosztottuk Közönségdíjakat
>>>>>>>> Képek a 2002-es Közönségdíjátadásról
© 1997-2011 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.


Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek